Lydion

Contactgegevens

logo
Gebruikelijke naam
Lydion
Contactpersoon
mevr. Helga Tempelaar
Telefoon
+31 (0)168 486476
Fax
+31 (0)84 2250113
E-mail
Website
Rechtspersoon
BV
Adres
Pastoor van Hooijdonklaan 30, 4926 CH LAGE ZWALUWE, Noord-Brabant (Nederland)
Bekijk deze locatie via Googlemaps.

Omschrijving

"Medicijnen hebben alleen nut, als ze ook werkelijk worden ingenomen"
Een medicijn-alarm van Lydion waarschuwt u elke dag op een tijd die u kiest. Onze producten hoeven maar 1x ingesteld te worden. Lydion heeft een ruim assortiment van o.a. horloges, een sleutelhanger en pillendozen met alarm. 

Vergeet u wel eens uw medicijnen in te nemen? Als u uit uw ritme bent, bijvoorbeeld op vakantie, als u op visite bent of in het weekend? Vanaf nu hoeft dat niet meer! Lydion heeft een uniek assortiment medicijn-alarmen. Ze hoeven maar 1x ingesteld te worden. Het is een goedkoop middel voor een optimaal gebruik van de medicijnen. Lydion heeft het alarm dat bij u past. Horloges, sleutelhanger en pillendozen met alarm. Van 6 tot wel 200x een alarm in 24 uur. Ook voor kinderen vanaf 10 jaar.

Door het gebruik van een medicijn-alarm van Lydion hoeft u niet meer de hele dag op uw horloge te kijken of het al tijd is voor uw medcijnen. 

Relax, U wordt gewaarschuwd.
Uit ervaring weten wij inmiddels dat onze multi-alarmen voor diverse doeleinden worden gebruikt. Het hoeft niet uitsluitend medicijnen te zijn waarvoor iedere dag een signaal nodig is. Zo bent u niet meer de hele dag bezig met uw medicijnen.

Het motto van Lydion:
Wij willen onze klanten voorzien van gemoedsrust.

Fabrikant van

Importeur / Groothandel van

Leverancier van

soorten dienstverlening

  • Leveren van hulpmiddelen

categorie

  • Medische hulpmidddelen

deze organisatie geeft aan de volgende producten te fabriceren of importeren